WDH Breda e.o.: Wintercursus 2019/2020

 
Graag willen wij u uitnodigen voor onze traditionele wintercursus genaamd Het Kind, deze keer in samenwerking met de kinderartsen van het Amphia.

Geachte collega,

De wintercursus 2019/2020 vindt plaats op 11 december, 15 januari en 12 februari en vindt plaats in de gehoorzaal van Amphia Langendijk.
Op 11 december starten we met de onderwerpen ‘ te groot/ te klein’ en obesitas. Hoe moeten we deze onderwerpen aanvliegen in de spreekkamer?Na de feestdagen, op 15 januari, gaan we verder met functionele klachten als buikpijn, vermoeidheid en hoofdpijn. En hoe diagnosticeren we ADHD? Welke kinderen kunnen behandeld worden door de huisarts.
Als laatste avond, op 12 februari, behandelen we het acute kind, met name het benauwde kind en het kind met acute buikpijn.
Al met al interessante stof en hopelijk kunnen we jullie begroeten op 11 december en verder.

AANMELDEN VIA DE WEBSITE: WWW.WDHBREDA.NL OF ALS REPLY OP DEZE MAIL.
let op: bij inschrijving bent u automatisch ingeschreven voor alle 3 de avonden.De kosten bedragen 120 euro en u bent ingeschreven voor alle 3 de avonden.

Met vriendelijke groet
Namens de WDH Breda e.o.
Hans van Nispen, Ingrid van Erk, Mariëlle van Geest, Floris Uffen, Jos Hectors, Mariëtte Smithuis, Bart van der Putten  

Onderwerpen en sprekers:
10 december: ‘Te groot/ te klein’ door Annelieke van der Linde   Obesitas door Ron van Beek en Stella de Man
15 januari: Functionele klachten (vermoeidheid, hoofdpijn, buikpijn) door Chris Hoppenbrouwers ADHD door Esther Veldkamp
12 februari: Het benauwde kind door Sanne Hammer Acute buikpijn door Herbert van Wering
Praktische informatie

Datum
dinsdag 10 december 2019 - 17:30 t/m 20:45
Locatie
Amphia Ziekenhuis
gehoorzaal van Amphia Langendijk
Breda
Nederland
Kosten
EUR 120
Overige
Kosten: De kosten voor de drie avond bedragen 120 euro. Wij verzoeken u dit bedrag over te maken op IBAN NL45 ABNA 049.64.82.319, tnv WDH Breda, onder vermelding van ‘Wintercursus 2019’ Sponsoren: Amphia Ziekenhuis