Amphia op ZorgDomein

 
 
Vanaf 15 december 2018 kunt u via ZorgDomein verwijzen naar Amphia. Ook spoedverwijzingen vanuit de HAP kunt u dan digitaal versturen. En vanaf begin volgend jaar kunt u radiologieonderzoeken digitaal aanvragen. Verwijzen via Zorgmail/edifact blijft vooralsnog gewoon mogelijk. Alleen de verwijzingen per fax worden afgeschaft, omdat deze niet rechtstreeks in het patiëntendossier worden opgenomen.

In ZorgDomein  ziet u welke zorg Amphia biedt, hoe lang de wachttijd is en wat de eventuele verwijscriteria zijn. De verwijsbrief komt via een beveiligde verbinding direct in het dossier van de patiënt terecht. Bij de verwijsbrief kunt u eventuele bijlagen bijvoegen. Voor het maken van de juiste afspraak voor de patiënt, is het van belang om vooraf de verwijsbrief beschikbaar te hebben voor triage.

 

Welke verwijzingen

Via ZorgDomein kunt u het volgende naar Amphia sturen: 
1. Reguliere verwijzingen algemeen.
2. Reguliere verwijzingen voor specifieke zorgpaden en centra (zoals Orthopedische Kliniek Amphia, mammacentrum en slaapcentrum). Deze worden in toekomst verder uitgebouwd.
3. Spoedverwijzingen HAP en dagpraktijk.

Bij een reguliere afspraak wordt de patiënt binnen enkele dagen benaderd met een voorstel voor een afspraak. Bij spoed blijft gelden dat telefonisch contact tussen huisarts en medisch specialist vooraf noodzakelijk is.

 

Registreren 

Maakt u nog geen gebruik van ZorgDomein, dan kunt u een account aanmaken op: https://www.zorgdomein.nl/registration/organization. Het gebruik van ZorgDomein is voor u als verwijzer gratis. 
Let op: bewaar uw inloggegevens goed. Voor het inloggen op bijvoorbeeld de HAP heeft u deze gegevens weer nodig.

 

Vragen? 

Hebt u specifieke vragen over ZorgDomein? Raadpleeg dan de digitale handleiding van ZorgDomein. U kunt ook contact opnemen met Amphia via zorgdomein@amphia.nl.

BijlageGrootte
PDF-pictogram Folder5.81 MB