Nieuwe nascholingen doktersassistenten DiesNox

 
Het scholingsjaar 2018-2019 is voorbij en het nieuwe scholingsjaar staat weer voor de deur. Wij hebben er zin in!

Er staan weer mooie nieuwe nascholingen op stapel voor alle doktersassistenten, triagisten, verzorgenden en verpleegkundigen om medische kennis en inzichten te vergroten. Daarnaast zijn er trainingen (op maat) waarmee de kwaliteit van de triage in de dagpraktijk een boost kan worden gegeven.

Ook het komende jaar worden alle nascholingen weer verzorgd door enthousiaste en deskundige huisartsen en trainers uit West-Brabant, daar zijn we trots op.

Naast de nascholingen in de avonden is het ook mogelijk om opgeleid te worden tot erkend triagist in de dagpraktijk of tot Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH). De SOH functionaris is in opkomst in de dagpraktijken, de opleiding wordt zeer goed gewaardeerd door de deelnemers en is van toegevoegde waarde voor de gehele praktijk. Een aanrader dus!

Wil je een training over een onderwerp dat je er niet bij ziet staan? Neem gerust contact met ons op en wij maken de training voor je op maat.

 

Wij hopen weer op veel enthousiasme en deelname. De eerste training start al in september. Voor meer informatie en inschrijvingen ga je naar onze website: www.diesnox.nu

  

Expertisecentrum Triage & Trainingen

BijlageGrootte
PDF-pictogram Brochure nascholingsaanbod770.41 KB