Wagro Nieuws d.d. 7 juni 2016

 
Terugblik starterscafé 6 april; Wagro-avond 29 juni; Veranderingen HAweb; Profclass en Warffum 2017; Website en APP

Starterscafé: 6 april jl
Op 6 april jl. vond ons starterscafé plaats in hotel Merlinde te Breda, Ronald Roothans heeft ons kennis laten maken met medisch leiderschap. Een samenvatting van de avond vind je in de bijlage.

Wagro-avond: 29 juni
Op 29 juni 2016 is de volgende Wagro avond, de uitnodiging hiervan is bijgesloten.
Aanmelden voor deze avond kan tot 15 juni via wagro@huisartsenkringwbr.nl (link stuurt een e-mail). Nieuw deze keer is dat er kosten zijn verbonden aan de avond, namelijk € 30,-.Dit bedrag zal door middel van een eenmalige machtiging worden afgeschreven.
Voor catering en een borrel achteraf wordt gezorgd. Natuurlijk zijn ook praktijkhouders van harte welkom om zich aan te melden of aan te sluiten bij de borrel. Meld je aan met het aanmeldformulier dat als bijlage wordt meegestuurd.

HAweb
Zoals jullie wellicht gemerkt hebben is de oude Haweb pagina verdwenen, deze is vervangen door Wagro West-Brabant. Zoals 6 april is aangegeven is er behoefte aan onderlinge communicatie. We hopen dat de vernieuwde Haweb hiervoor een platform kan zijn. We zullen op korte termijn deze pagina vullen en voor jullie belangrijke informatie hierop posten. Dus: Meld je aan! Ga naar www.HAWEB.nl (externe link)

Profclass en Warffum 2017
Graag maken we ook van de gelegenheid gebruik om de PROFclass en de Warffum 2017 te melden.

  • De PROFclass is de nieuwe post-specialistische opleiding voor de huisarts die praktijkhouder wil worden en de huisarts met managementtaken in zijn praktijk. Zie de bijlage voor meer informatie.
  • Ook wordt er achter de schermen al druk gewerkt aan de Warffum 2017, DE regionale nascholing voor praktijkhouders, HIDHA’s en waarnemers. De inschrijving is nog niet geopend, maar op de bijgevoegde poster vinden jullie de data zodat je alvast een week vrij kunt plannen!

Website en APP
Verder zijn we erg trots te kunnen melden dat er op korte termijn een nieuwe website wordt gelanceerd die gekoppeld is aan de Huisartsen WBR-app van de Kring. Op deze website kunnen praktijkhouders hun dagwaarnemingen en diensten invoeren. De Wagroleden krijgen dan automatisch een melding via de APP van de Huisartsenkring West-Brabant en kunnen op de verzoeken inschrijven. De aanvrager kan de status bijhouden, of de waarneming/dienst afmelden wanneer deze ingevuld is. Zo is het voor iedereen overzichtelijk. De vacatures via de mail zullen op termijn vervallen.

Jullie ontvangen hierover nader bericht, want de site is nu ‘under construction’,  en de APP wordt momenteel technisch herzien en klaar gemaakt voor de koppeling aan de website