WAGRO West-Brabant

 
Vanaf 1 januari 2016 zijn we gestart met de verandering van de naam Netwerk HIWA in WAGRO West-Brabant. Wij zijn verheugd met deze verandering omdat we hopen nu nog beter de waarnemer en HIDHA in West Brabant te kunnen vertegenwoordigen.

Naast de bekende nascholing en rondgaande vacatures krijgen wij op lokaal en regionaal niveau een gezicht en een aanspreekpunt. We gaan ons bijvoorbeeld ook hard maken om een stem te krijgen binnen de Huisartsenposten in West-Brabant.

Daarnaast vinden wij het essentieel dat waarnemers en HIDHA's zich mede dankzij de Wagro thuis voelen binnen de LHV én daar ook gehoord worden. Niet in de laatste plaats omdat wij ruim twintig procent van het LHV-ledenaantal uitmaken. Een percentage dat de komende tijd alleen maar groter zal worden.  De verandering naar WAGRO geeft hopelijk meer transparantie en duidelijkheid waarom lid zijn van zowel de kring als de LHV ook belangrijk is voor waarnemers en HIDHA's. De Wagro West-Brabant is een commissie van de Huisartsenkring West-Brabant.

Voor de meeste actuele waarneemcontracten, kunt u terecht op de LHV website.

Wij zijn bereikbaar via wagro@huisartsenkringwbr.nl.

Fraukje Hazen-Mulders

06-48157034